dimecres, 9 de gener del 2008

UN ANY MÉS, TOTES I TOTS A MALLORCA PELS PAÏSOS CATALANS!

Un any més, la Plataforma 31 de desembre convoca avui la societat mallorquina a commemorar la Diada de Mallorca, màxima expressió de les reivindicacions nacionals de l'illa.

La joventut mallorquina tornarà a ser enguany rere el bloc de manifestants encapçalat per Maulets apostant per la vertebració dels Països Catalans com a únic camí possible perquè el nostre poble sigui respectat.

La nostra llegua, els nostres drets i el nostre territori pateixen també a Mallorca les conseqüències directes de l'organització territorial, política i econòmica de l'Estat espanyol.

Però més enllà de les habituals agressions dels successius governs de l'Estat, Mallorca pateix també el caciquisme de la seva classe política. En pocs mesos, els nous representants oficials de Mallorca han pogut mostrar quin serà el caràcter i la direcció de la seva acció executiva al capdavant de les institucions de l'illa.

Especial simbolisme ha adquirit la vergonyosa renúncia a la defensa i protecció dels terrenys de Son Espases. Ni una dimissió per aquesta profunda punyalada a l'esquena de tots aquells i aquelles que estimem el nostre territori.

Mallorca segueix sumida en una economia de mercat que afecta tot el país impulsada per Madrid i París i a costa del nostre territori, de la nostra llengua i identitat, dels nostres drets com a treballadors i de la nostra dignitat com a dones.

Un any més, doncs, des de la CAJEI tornem a convocar al conjunt de la joventut catalana a fer una mostra de força i unitat a Mallorca, al costat dels i les mallorquines que cada any reuneixen més gent sota reivindicacions tan clares i directes com la que aquesta tarda serà expressada pels carrers del centre de Ciutat: l'autodeterminació pels Països Catalans.

Independència i Socialisme