dilluns, 10 d’agost del 2009

Programació de la Festa Major de Gràcia

(Clica a sobre)


Des de l'Assemblea de Joves de Gràcia, us volem convidar a la Festa Major de la nostra vila.

Com col·lectiu juvenil compromès amb Gràcia i amb els Països Catalans, hem volgut fer nostre un any més el més que clàssic "Festa si, lluita també" per organitzar diverses activitats tant lúdiques com polítiques. Enguany l'eix central de les festes i del decorat del Casal Popular serà la cultura de foc als Països Catalans, en perill per una normativa europea.

Esperem que tots plegats puguem gaudir tranquil·lament de les festes, si bé l'Ajuntament, el Districte i la policia fan tot el possible per desvirtuar-les. No cal oblidar que cada cop hi ha menys carrers, i per tant, menys veïns i veïnes que participen de la Festa Major, per tots els impediments que patim per part de les administracions, que promocionen el turisme de masses consumista i carreguen contra les festes populars.

D'altra banda, no hem d'oblidar, que encara que nosaltres puguem estar gaudint de la festa, un any més, les preses i els presos polítics catalans no hi podran ser, ja que estan segrestats a les presons espanyoles i franceses. Des de l'AJG volem donar una càlida abraçada al ZÍgor, la Lola, la Marina, la Laura, el Diego i el Franki, i us animem a participar a la Marxa de Torxes que organitzem el diumenge, juntament amb Rescat.

Finalment, també us animem a participar de les festes reivindicatives que organitza la CFP a la Plaça del Raspall i us desitgem a tots que passeu una bona Festa Major.
Visca la Festa Major de Gràcia!
Visca Gràcia!
Visca la terra!

Assemblea de Joves de Gràcia