dimecres, 2 de juny del 2010

El jovent dels Països Catalans amb Palestina!

La CAJEI ha emès un comunicat que reproduïm a continuació:




Israel estat genocida: ara més que mai, solidaritat activa

A les 5:00 del dilluns 31 de maig l’exèrcit israelià ha assassinat un mínim de 16 de les 750 tripulants de les sis embarcacions que composaven l'anomenada “Flota de la Llibertat”. L'objectiu d'aquesta era portar 10.000 tones de material humanitari a la Franja de Gaza, aïllada per mar, terra i aire des de fa tres anys. Davant d'això l'estat d'Israel ha enviat el seu exèrcit, que ha abordat les naus i ha disparat a sang freda contra les activistes solidàries amb la població de Gaza. Entre aquestes es troben dues catalanes: David Segarra i Laura Arau.

Davant d'aquesta actuació, pròpia d'un estat feixista i totalitari, la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI) manifestem que:

- Ens solidaritzem amb les activistes abordades i segrestades i amb tot el poble palestí.

- Condemnem les morts causades per l’exèrcit israelià contra civils desarmats i exigim que els responsables, tant polítics com militars, siguin jutjats per crims contra la humanitat.

- Exigim la fi dels bloquejos a la Franja de Gaza i Cisjordània i el dret a l'autodeterminació de tots els territoris ocupats per l'estat d'Israel des del 1947.

- Instem el jovent català a mobilitzar-se i mostrar el seu suport i solidaritat amb tot el poble palestí i amb totes aquelles persones represaliades per solidaritzar-s'hi.

La solidaritat és la tendresa dels pobles!

Per a més informació i properes convocatòries:

http://www.palestina.cat/
http://www.freegaza.org/
http://www.witnessgaza.com/

Entrevista realitzada per L'Accent al periodista David Segarra:
http://www.laccent.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=1210:la-gent-sent-que-esta-fent-historia-i-occident-no-se-nassabenta-de-gaire-res-&catid=41:orient-mitja&Itemid=84

Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI)

31 de maig del 2010 Països Catalans

www.cajei.cat