dimecres, 2 de juny del 2010

Valoració de la 3ª Trobada Jove

La Plataforma d'Entitats Juvenils de Gràcia (PEJG), de la que l'Assemblea de Joves de Gràcia (AJG-CAJEI) en forma part, va organitzar la 3ª Trobada Jove de la Vila de Gràcia, que va tenir lloc el passat 8 de maig a diferents punts de la Vila.

Al matí, més de catorze equips van disputar el ja tradicional torneig de futbol al pati de l'IES La Sedeta, que va acabar guanyant l' A.E Pere Rosselló.
Simultàniament, a la plaça de La Sedeta, tenia lloc el campionat de voleibol.

Al migdia, quasi un centenar de joves vam dinar plegats gaudint del ritme de Rumb al Bar.

Poc després, vuit equips van disputar el torneig de bàsquet 3x3, mentre tenia lloc el taller sobre gènere on hi van participar una cinquantena de nois i noies de caus i esplais.
Al mateix temps, joves de la Plataforma organitzaven activitats a diferents places de la Vila per als més menuts.

El punt reivindicatiu de la jornada, va ser la manifestació que va congregar prop de dues-centes joves per reclamar l'autogestió del Casal de Joves, que començà a la Plaça de la Vila i acabà a La Sedeta, on el portaveu de la Plataforma llegí un manifest.

Finalment, la 3ª Trobada Jove va concloure amb un concert on el més destacat fou la gran assistència del jovent gracienc, que va omplir de gom a gom la plaça.



L'AJG valorem molt positivament la Trobada Jove d'enguany, tant pel fet que és el primer que l'organitzava la Plataforma d'Entitats Juvenils de Gràcia (PEJG), formada per nou col·lectius de Gràcia, com per l'important presència de joves de la vila en les diferents activitats organitzades.

Finalment, volem felicitar totes aquelles persones que han fet possible que la 3ª Trobada Jove hagi estat una realitat, i animem a tots aquells joves graciencs que no ho hagin fet, a participar de les properes edicions, que de ben segur intentarem que siguin millors que les anteriors.

Per l'autoorganització dels i les joves!
Visca el jovent de Gràcia!


Assemblea de Joves de Gràcia (AJG-CAJEI)
maig del 2010, Vila de Gràcia, Països Catalans