dimarts, 15 de febrer del 2011

Crònica de l'Aniversari

El passat cap de setmana va tenir lloc el 9è aniversari del Casal.

La celebració de l'aniversari va començar divendres, amb una cercavila pels carrers i places de la vila. Els tabalers van posar la nota festiva a la marxa, mentre que la Guàrdia Urbana va fer el ridícul un cop més, duent a terme un dispostiu de seguretat davant l'Ajuntament totalment innecessari .
Després de la traca, un concert inusual de l'AJG's Band, amb versions de clàssics del punk-rock, va concloure la jornada.
Dissabte al matí, vam canviar el mural de la façana del Casal. Després de 7 anys, ja tocava una renovació!
Posteriorment, 65 persones vam gaudir de les dues paelles que vam fer per dinar.
A la tarda, va tenir lloc el cercatasques pels carrers de Gràcia, acompanyats per la incansable Banda Patilla. La nota negativa la va tornar a posar la policia duent a terme un altre dispositiu completament fora de lloc en un ambient festiu.
Finalment, l'aniversari va concloure amb un degustació de les últimes tendències i hits musicals de tota la vida amb els PD's Fucktoria.




Des de l'Assemblea de Joves de Gràcia (AJG) volem donar les gràcies a totes aquelles persones que heu col·laborat d'alguna manera o altra en aquest aniversari, organitzant o participant dels diferents actes.
Moltes Gràcies!!

Assemblea de Joves de Gràcia (AJG-CAJEI)