dimarts, 27 de setembre del 2011

[15 anys] Xerrada antifeixista a Gràcia!

El proper divendres 7 d'octubre a les 19h, en el marc del seu 15è aniversari i coincidint amb diferents mobilitzacions antifeixistes a la ciutat de Barcelona, l'Assemblea de Joves de Gracia (AJG) organitza una jornada antifeixista al Casal de Joves de Gràcia.


La xerrada comptarà amb la presència de companyes del "Grup de suport antifa", que ens presentaran les campanyes que estan tirant endavant en l'actualitat.

Des de Berlin, les companyes d'Antifaschistische Aktion, amb una llarga trajectòria d'organització i mobilització antifeixista, ens explicaran el context polític i social que s'està vivint a Alemanya en els darrers temps, i els reptes que es presenten pel moviment antifeixista en el futur.

Finalment, l'acte també comptarà amb la presència de companyes de Madrid, que ens relataran de primera mà el cas del Carlos Palomino, jove antifeixista assassinat per un militar l'any 2007.

Des de l'AJG volem agrair la presència dels companys antifeixistes de Barcelona, Berlin i Madrid a la jornada, i animem a tothom participar de les mobilitzacions contra el racisme, l'espanyolisme i el feixisme que tindran lloc a Barcelona els propers 2 i 12 d'octubre.

El feixisme avança si no se'l combat!
Des de la barricada de Gràcia, no passaran!