dijous, 13 d’octubre del 2011

Correllengua 2011 a Gràcia!


Un any més, la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana(CAL) organitza arreu dels Països Catalans el Correllengua, tot un esdeveniment nacional en defensa de la llengua i la cultura catalanes, que enguany homenatjarà la figura de Joan Oliber "Pere Quart".
A Gràcia, la CAL, la PEJG i Espai País Valencià, juntament amb altres entitats de la vila, convoquen el Correllengua 2011 aquest proper cap de setmana.
Des de l'AJG animem als i les joves de Gràcia a involucrar-se ara més que mai en la defensa de la nostra llengua i de la nostra cultura, atacades constantment pels governs espanyol i francès amb la voluntat d'acabar amb la nostra identitat i els nostres anhels de llibertat.
Un any més, a Gràcia, la flama de la llengua seguirà ben viva perquè el jovent i el conjunt de la nació catalana hem demostrat al llarg de la història, que per més atacs que rebem, per més intents de destruïr-nos com a poble, sempre ens hem mantingut ferms i no hem renunciat a ser el que som: un poble en lluita per la seva llibertat.

Visca el Correllengua!

Visca la terra!