dilluns, 21 de novembre del 2011

Crònica de la jornada contra la violència de gènere!

El passat divendres 18 de novembre, l'Assemblea de Joves de Gràcia (AJG-CAJEI) vam dur a terme un acte a la Plaça Virreina sota el lema "Contra la violència de gènere: autodefensa feminista!".

Davant d'una quarentena de persones, una militant de l'AJG va explicar que la jornada estava emmarcada en la campanya "15 de lluita juvenil a Gràcia" que commemora els 15è aniversari de l'Assemblea de Joves de Gràcia.

Per la seva banda, les companyes Nora Miralles, portaveu de la CAJEI, i Isa Garnika, Secretària de Gènere de la CGT i membre d'Endavant (OSAN), van reflexionar sobre com la violència de gènere no només són els casos de maltractaments més greus, sinó que afecta diàriament al conjunt de dones, ja que es manifesta de múltiples formes.

Tot seguit, va tenir lloc una representació teatral de la companyia "TEATREAVIESAS" i una petita actuació musical.

En darrer lloc, per concloure la jornada, militants de l'AJG, van dibuixar un mural al terra de la plaça amb el lema "25-N, autodefensa feminista".

Des de l'AJG valorem molt positivament la jornada, tant pel que fa al desenvolpuament dels actes programats, com per la nombrosa assistència de veïns i veïnes.
Finalment, aprofitem per convocar a la manifestació del proper divendres 25 de novembre (19h a la Rambla de Canaletes) en defensa dels drets de les dones.

Contra la violència de gènere, autodefensa feminista!
Destruïm el patriarcat!







Assemblea de Joves de Gràcia (AJG-CAJEI)