dimecres, 23 de gener del 2013

Destruiran parets, construirem alternatives!




Després d’un procés judicial de dubtosa imparcialitat, el procés de desallotjament del Casal Popular de Gràcia iniciat l’any 2009 arriba a la seva culminació aquesta primera quinzena de febrer. Ara fa pocs dies rebíem la carta dels jutjats que ens avisava de que el nostre últim recurs havia sigut desestimat i que procedirien a desallotjar l’espai entre el dia 1 i el dia 15 d’aquest mes de febrer.

 
El Casal Popular és un símbol de resistència, un punt on els joves i les joves ens podem reunir, trobar, conscienciar-nos, organitzar-nos, ... Totes aquestes coses que molesten tant a aquells que volen mantenir l'status quo: polítics corruptes que fan lleis en benefici d’una minoria, gent que viu de les rendes dels pisos o de l’especulació d’espais buits, gossos amb porra garants de l’ordre establert, etc...

Però el que encara no entenen els polítics, jutges, propietaris i altres especuladors és que mai podran acabar amb nosaltres, i que podran destruir parets, però mai desallotjaran els nostres somnis. Avui més decidits que mai, ens reafirmem amb l'okupació com a mitjà indispensable per assolir els nostres objectius. Som molts encara a Gràcia els que no ens hem cregut ni una sola paraula de la seva retòrica hipòcrita, i els que decidim que no passarem per l’anella, confiant en l’autonomia, l’autogestió i la recuperació de les nostres vides. 

Des d’Arran Gràcia fem una crida a les qui heu estat al nostre costat i heu fet possible el funcionament del Casal al llarg d’aquests anys a participar en totes les mobilitzacions que anirem anunciant al llarg d’aquestes setmanes en defensa d’aquest i de tots els espais okupat.


Perquè ells podran destruir parets, però nosaltres seguirem construint alternatives!
STOP desallotjament!
ARRAN-Gràcia
22 de gener de 2013