dissabte, 26 de gener del 2013

EL JOVENT AMB L'OKUPACIÓ, LLIBERTAT DETINGUDES!


Una setmana més tard d'haver entrat al nou espai alliberat, aquest matí hem fet pública l'okupació de l'immoble situat al c/Jesús,11, a la mateixa Vila de Gràcia.

La resposta ha estat el DESALLOTJAMENT EXPRESS de l'immoble per part del dispositiu policial de la BRIMO i l'ARRO: després d'identificar i retenir als companys que estàvem sota la casa el dispositiu policial ha carregat amb brutalitat sobre nosaltres, que de manera pacífica resistíem davant la porta. A cops de porra ens han fet fora, deixant aïllats als 5 companys que estaven dintre de la casa. Finalment, els Mossos d'Esquadra han esbotzat la porta i detingut a 5 companys.
Per aquest motiu, convoquem els següents esdeveniments que, conjuntament amb la cel·lebració de Foguerons, modifiquen l’horari establert del principi:

12:00h, Concentració a La comissaria de Les Corts.

18h, Xerrada i col·loqui: “La reacció al canvi de conjuntura a Mallorca” amb membres de l’Esquerra Independentista de Mallorca, a plaça Raspall.

19:00h, Concentració pels detinguts: “El jovent amb l'ocupació. LLIBERTAT DETINGUDES" a plaça Raspall.

19'30h: Manifestació pels detinguts: "El jovent amb l'ocupació. LLIBERTAT DETINGUDES" a plaça Raspall. Amb les actuacions de Xeremiers Pau i Càndid, Cop a Cop, Bastoners de Sant Andreu i Xiquets de l'EI.

21h: Sopar a preu popular (torrada, coca de trempó, aigua/vi)

21'30h: Concert amb Exiliats (música tradicional) i Eixut (rock'n'grall de Mallorca)

2h: Manifestació nocturna pels detinguts: “El jovent amb l'ocupació. LLIBERTAT DETINGUDES" a plaça Raspall.



EL JOVENT AMB L’OKUPACIÓ, LLIBERTAT DETINGUDES!

ALS PAÏSOS CATALANS, EN CATALÀ! ATUREM L'OFENSIVA ESPANYOLA