divendres, 8 de febrer del 2013

[ARRAN Gràcia] Més d'una setmana de resistència al Casal Popular

Després de més d'una setmana, el Casal Popular de Gràcia segueix resistint l'ofensiva de desallotjament durant la primera quinzena de febrer. Dia 1 del mateix mes va donar-se el punt i partida d'un conjunt d'activitats i xerrades englobades en unes jornades per aturar l'ofensiva i, així, celebrar l'11è aniversari de l'espai alliberat.
Són moltes les persones que durant aquests dies han donat suport al projecte de tenir un espai alliberat i autogestionat per les joves, com bé és i va néixer el Casal Popular de Gràcia. En són exemples l'abundant participació als esdeveniments programats passats com el "taller de sociolingüística crítica" a càrrec de la CruïllaCAT, la xerrada sobre "tàctiques policials i control social" de Rereguarda i el dinar popular celebrat el passat dissabte, 2 de febrer, entre d'altres.
Encara ara les jornades continuen i s'ençaten aquest cap de setmana amb la temàtica de "lluites juvenils dels Països Catalans i d'arreu del món".
Així, la propera setmana es presenta amb les activitats següents: 

- Dilluns 11 de febrer, a les 19 hores. Xerrada: "Tortures a les presons".

- Dimarts 12 de febrer, a les 18'30 hores. Xerrada sobre las Chiapas.
 
- Dimecres 13 de febrer, a les 19 hores. Xerrada "Rols de gènere".

- Dijous 14 de febrer, a les 19 hores. Projecció del documental "Testimonis de preses d'Euskal Herria".

- Divendres15 de febrer, a les 20 hores. Xerrada "Els feixistes d'ahir, els demòcrates d'avui. Contra la impunitat, contra l'oblit", a càrrec del Grup de solidaritat amb l'antifeixisme combatiu.
I també la xerrada sobre "Experìencia brigadista Gràcia amb Cuba".




ATUREM EL DESALLOTJAMENT DEL CASAL POPULAR DE GRÀCIA!
RESISTÈNCIA!