dissabte, 16 de febrer del 2013

[ARRAN Gràcia] Resistir és vèncer!

Fa poc més d'un mes rebíem la carta dels jutjats que ens anunciava que seríem desallotjats entre el dia 1 i el dia 15 de febrer: així havia de culminar el procés iniciat ja fa més de tres anys i que posaria fi als 11 anys de lluita del Casal Popular de Gràcia.

Avui, a dia 16 de febrer i un cop finalitzada la quinzena de desallotjament, podem dir que hem resistit. La matinada del passat dilluns dia 11 aturàvem l'intent de desallotjament gràcies a la mobilització popular i cada dia omplíem el carrer de gent, de xerrades, tallers i activitats. 

El Casal segueix a Gràcia i més viu que mai. Que entenguin polítics, jutges, propietaris i altres especuladors que mai no podran acabar amb nosaltres, i que podran destruir parets, però mai desallotjaran els nostres somnis. Avui, més decidits que mai, ens reafirmem en l'okupació com a mitjà indispensable per assolir els nostres objectius. Som molts encara a Gràcia que no ens hem cregut ni una sola paraula de la seva retòrica hipòcrita, i que decidim que no passarem per l’anella, sinó que confiem en l’autonomia, l’autogestió i, en definitiva, en la recuperació de les nostres vides. 

A l'espera que el jutge decreti el període obert de desallotjament, no ens arronsem i seguim omplint de lluita i de vida l'espai alliberat. Ja en són 11, d'anys, i això no ho podran aturar.

Seguim i seguirem resistint. Perquè resistir és vèncer i seguirem lluitant incansables cap a a cada petita victòria.

STOP DESALLOTJAMENT! NO PASSARAN!


ARRAN Gràcia
16.02.2013
Vila de Gràcia, Països Catalans